Kvällsbus med Tok

Ikväll följde Tok med på promenaden, det var jätte kul,  vi lekte smyga på saker, tafatt och andra lekar :-D här leker vi tigrar som smyger i gräset . Vi jagar monster ,ni vet såna där äckliga ,slemmiga slemhögar, dom har jäääte många armar å ben .En del bär ju ryggsäck och har träskor , DOM är minsann inte att leka med . Huga Huga sommarstuga som Fjant brukar säga här hemma i stugan. Men vi börjar alltid med att Tok får lägga sig på span, han är liksom bäst på det .Jag får alltid förklara varför han får ligga på span ,han bli alltid sur å gnäller , jag vill inte ligga på span gnäller han jämt ,han är en riktig gnällspik , men skit i det då ,då leker inte jag med dig brukar jag säga, men jag viskar alltid ,för om matte får höra det så får ju jag skäll, jag fattar inte, varför skälla på mig 
jämt? ? Hon skäller aldrig på Tok, nä där ska det bara gullas jämt. Tok hit o Tok dit.  Bläää jag kräks.  Nåja han brukar göra som jag säger när jag hotar att inte leka med honom . Hehe 😈. 
 Här har jag äntligen fått honom att ligga på span 
 
 
 Surpuppa, skärp dig nu Tok!!! 
,
Medan Tok ligger på span , så springer jag runt och letar efter monster. 
Jag tror jag ser ett inne i skogen, pulsen går upp på mig, jag känner spänningen stiga inombords. 
 
JAG SER ETT MONSTER, DET FÖRFÖLJER MIG!! 
 
 HJÄLP MATTE, HJÄLP!!! 
 
 
 
 
 
 Men vart tog det vägen??  HAHA skrattar Tok åt mig. jag fnyser åt honom,  Hä, jag blev inte alls rädd.  Men vart tog det vägen, jag gick tillbaka på darriga ben.  GULP!  Jag måste, annars fattar ju Tok att jag är rädd.  Jag kikar lite bland gräset. 
 
Nää inget där. 
Vi smyger vidare tillsammans, känns skönt att ha Tok vid min sida. Men det skulle jag ju aldrig erkänna för honom. 
 
 
 
 
 
 näää,  vi hittade inte monster någonstans ikväll.  Nä nu ropar matte på oss.  Vi pratar lite innan vi springer till matte. Tok frågade varför jag blev rädd för??  MÄ VADÅ??? JAG!! RÄDD???  Nähää, vi lekte ju bara, jag är inte rädd för någonting.  
 
 
 
Nu ropar matte igen, bäst att sticka. 
Hej hopp gummisnopp på er.  FNISS FNISS 😇 

Fniss :)

Jag tror jag lyckades få till mitt förra inlägg så att ni tror att jag och matte verkligen mötte vildsvin i skogen . Ha ha , LURAD , för vi mötte inga vildsvin i skogen , vi bara pratade om dom :) puss på er alla.

Kantareller och vildsvin

 
I dag har matte och jag varit i skogen, det var jätte kul för det var väldigt länge sedan vi var i skogen hon o jag.
Vi har en jätte stor skog bakom vårat hus , dit brukar vi gå lite titt som tätt , förrutom nu då , jag har löpt och jag har faktiskt haft superduper ont i magen , sen har jag absolut inte varit på humör för fem öre , jag har bara velat sova,sova och åter sova . jag har verkligen varit såååå jäkla trött . Sen har det runnit rödfärg ur rumpan på mig också , matte har muttrat lite ibland för hon har fått byta lakarn ganska många gånger bara för att jag färgar lakarnen röda , ha ha , men jag älskar när matte bäddar om i sängen , det är sååå himla roligt att busa med matte då , jag kan  bara in motstå att inte få hoppa upp i sängen och lägga mig under lakanet :)
Även fast matte säger att jag inte får hoppa upp i sängen då så gör jag det ändå och matte skrattar åt mig varje gång ändå :)
 
Nåja , vi skulle leta efter dom där gula svamparna i skogen nu igen , inte mig emot för jag får faktiskt springa lite lös för matte , men rätt som det är så tar hon fram kopplet fast jag inte fattar varför riktigt .
Men jag vet att matte blir riktigt lessen om jag inte kommer när hon kallar in mig så jag har faktiskt blivit mycket mycket duktigare på att komma när matte ropar, matte tror bestämt att det är för att jag blivit vuxen nu .
Men jag vet ju att det är bara för att jag kommit på att jag inte alltid ska jäklas med matte , jag får göra så mycket roligt som inte andra hundar får , så jag har bara blivit lite snällare helt enkelt.
 
 
 
Vi kom till ett ställe där det såg ut som en tromb hade gått fram bland mossan , matte berättade för mig att det var vildsvin som hade varit där och bökat , jag har aldrig sett ett riktigt vildsvin och det skulle jag tydligen vara glad för säger matte. Dom är jätte farliga säger hon , jag lånade en bild på nätet så ni också får se hur monstren ser ut , ser ni såna här så SPRING !!!!   Då när vi kom dit så fick jag koppel på mig bara för att matte ville vara heeelt säker på så jag inte letade upp dom och retade dom .
 
Vi hittade till slut vår gula svamp , det var sååå gult i skogen så jag nästan fick sätta på mig solbrillorna , dom löööös såå vackert där i skogen. Varje gång jag nosade på en så gul svamp så fick jag en godis av matte , hon håller på att tjatar på mig att jag ska söka upp svampen åt henne , men hallå !!! leta själv om du vill ha dina gula svampar .
 
Vi plockade alla svampar vi såg för att matte sa att mattematte också måste få av svampen , min mattematte kan inte gå så här långt in i skogen för att hämta svamp för hon är jätte skruttig i kroppen , så då får vi plocka svampen åt henne, men det är mattematte så klart värd , för hon är den bästa mattematte man kan ha <3
jag älskar verkligen min mattematte , så hon ska få 2 påsar med svamp imorgon när jag kommer till henne , men hon vet inte det ännu , så det ska bli en överaskning från mig till henne :)
Se så snäll jag blivit ,när vi kom hem så kokade matte svampen , man ska tydligen göra det. 
 
Medan matte rensade o kokade svampen fick jag ett torkat kaninöra att tugga på , jag var egentligen inte nå sugen på det , men jag måste ju ändå vakta det så ingen annan tar det för mig.
 
 
Nä , nu har jag hoppat upp i sängen för att sova , jag fattar inte vad matte ska upp kl 5 på mornarna för ?? jag kan bara inte för mitt liiiiv begripa det , jag vill ju sova på morgon .
Så natti natti på er alla..