Hmm Ranta runt i ringen ?????

 
 
 
 
 
 
 
Nä nu jäklar har det nog brunnit för matte, 
Nu ska hon ha mig till att springa runt och ranta runt i ringen , lät nästan finskt när man säger det fort :D
Nåja , Hon har fått tummen ur och anmält mig till utställningen på stora Eurasier specialen i Orsa i vår , herre jisses då , Suck !! Då blir det ju att BADA före , jag tänker minsann gå ut i strejk redan nu :(
Sen ska det ju borstas hit och dit , USCH , FY BUBBLAN , Fatta hur träligt det är när hon rycker och sliter i mig och sen måste jag stå stilla också , hmmmm jag vill ju jaga sork eller bada i sjön eller något annat skoj istället ju , men det fattar inte matte , man kan ju tro att hon har något lite fel när hon hittar på såna här grejjer :(  så här skoj kan man ju ha det istället :D Det här var tiden det när jag och Nike busade i vattnet .
 
 
 
Nåja , sista utställningen så orkade inte matte borsta klart mig så då borstade hon bara den ena sidan , sen sa hon att - Nä du Sendo , nu skiter vi i det här , du är så snygg så du behöver inte borstas.
Vinner du inte , så är det helt enkelt fel på domaren . Enda gången som jag och matte har varit helt överens , för jag vet ju att jag är snyggast av dom alla , så jag fattar inte varför hon vill ha en bedömning nu igen på mig , för att JAG ÄR JU SNYGGAST , FATTA DET DÅ MATTE !!!
Här behövs inga såna där krimskramsrosetter för att bevisa att jag är snygg, hmmm
så här slutade det ju sist , EXELLENT , Vette sjutton hur det stavas , men det betyder ju att jag är perfekt helt enkelt , jag måste ju ha varit den enda hunden som fick den bedömningen för det finns ju ingen som är så perfekt som jag , Eller ????
Dom här rosetterna har ju redan fått , Hederspris ??
Ja det måste ju betyda att domaren är hedrad för att få bedömma mig , eller ??  självklart är det så säger matte :)
 
 
 
ja och jag vann ju naturligtvis BIR på första utställningen , jag hade blivit förvånad annars.
För er som fattar trögt , så betyder BIR självklart BÄST I RAS , Vem annars skulle ha fått den rosetten ??
 
 
Nääää , Tänkte väl det , visste att ni skulle säga så :)
 
Nä , nu har jag gnällt nog så jag tänker inte skriva något mer ikväll , ha en trevlig kväll på er , så ska väl jag få drömma mardrömmen att Rantaruntiringen med bad ;)
 
Matte säger att jag ska dämpa mitt självförtroende lite , VADÅÅÅ ??? Jag har väl inte så stort självförtroende :)
 
 
Natti Natti  <3