Min kompis Nike

I dag vaknade jag och var förväntansfull , Min kompis Nike skulle komma idag , sååå roligt ! Det var länge sen jag träffade henne , hon är förresten inte bara min kompis utan hon är faktiskt min halvsyster, Vi har samma underbara mamma , vår mamma är jätte vacker , Jag fick en present från Nike , det var jätte snällt tycker jag , två rosa dragleksaker , dom kan vi ju leka med idag. Visst är hon vacker våran mamma Ebony ?
. Vi har varit ute och busat i flera timmar , jag tog med mig mina andra kompisar victor och J son också , vi hade jätte kul där ute på åkern. Här är Json
Här är Victor
Jag tror att båda dom här killarna är lite kära i mig,för dom blir alldeles stolliga när jag kommer och dom ska bara lukta i min rumpa hela tiden. Ibland när jag tycker att dom är jobbiga så släpper jag en fis , ha ha Men det vet inte matte om för det är ju inte så fint för att vara tjej. Vi bråkade lite också på åkern , men det var bara för att Nike ville ta över mitt sorkhål som jag hade hittat , klart att man blir sur då :( Jag blev så arg så jag bet henne , men hon bet mig också , så det så ! Matte kom luffsandes och sa åt oss så då slutade vi . Jag tycker att när Nike är här så är det roligast att vara ute , för när vi är inne så snor hon bara mina ben och jag blir sååå arg , jag får ju träningsvärk i mina nosmuskler när jag måste skrynkla ihop nosen så mycket. Nike blir rädd för mig så hon backar under , ha ha , vilken tunnis va ? Nackdelen är att matte blir så arg på mig , PÅ MIG !!! Det är ju mina ben ju , jag fattar inte varför hon blir arg på mig på det där sättet . Då är matte dum tycker jag . Jag får väl gå undan då rå. Nåja , vi var även ut på kvällen också o busade , vi lekte snömonster Ha Ha , Då var Nike jätte skojig att leka med igen.
Här mulade jag Nike , vi skrattade så vi tjöt , Nike känner ju inte ens snön för hon har sån tjock päls.
Matte var lite jobbig med kameran , vi skulle sitta fint mitt i alltihopa det roliga , Men lydiga som vi är så gjorde vi det efter när matte mutat oss med godis :)
Här hälsar vi min husse och hans kompis välkomna hem , klart att man ska hoppa mot grinden , jag lärde Nike det också , så nu kan hon det också .
Nu ligger jag o Nike helt utslagen på golvet efter en tuff dag med mycket lek och ståhej. Bäst att vi sover nu så vi orkar att busa imorgon , imorgon ska vi elda upp en jättestor rishög och grilla korv , då gäller det att jag håller mig framme så jag får all korv, Totte kommer då också . Men eftersom att korvarna ligger i mitt kylskåp så borde ju korven vara min!!!
Nike säger God Natt också !
Natti Natti på er alla , imorgon är det nyårsafton :)

Kommentarer:

1 mormor:

Tänk vilken intelligent liten tjej Sendo är Jag kan riktigt både se och höra henne då hon berättar om sin dag.

Svar: ja , hon är bäst !!! Som hon även själv tycks tro :D
Sendo

2 JUNITJEJ:

Så fina hundar!

Svar: Å Tack så mycket :)
Sendo

3 Zeppelin:

Hihi vad roligt att ha Nike på besök!
Min matte och husse har varit sååå tråkiga idag men matte har berättat att imorgon ska jag få busa med min bästa kompis och vi ska vara hos henne heeela natten! :D yippieee!

Svar: ja , vi har haft roligt trots att vi har tjaffsat lite , men matte går imellan så det funkar bra iaf :) Vad roligt att du ska träffa din kompis imorgon, passa på att buuuuusa ordentligt för det ska jag och Nike göra :) Gott Nytt År på dig och din matte o husse
Sendo

Kommentera här: